kurdele nakışı /Ribbon embroidery

Bloguma Hoş geldiniz .Keyifli vakit geçirmenizi dilerim.Beğendiğiniz modellere yorum ekleyip fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurum .Sevgilerimle

Followers

Tuesday, February 2, 2010

aparatla yapılmış şal modeli/ knitting shawl

Bu resmi tarayıcıyla aldım . Normalde ip simli çok şık duruyor ama tarayıcı tam yansıtmadı. Model yine komşudan  .Görünce hemen aldım resmini keşke tamamen alabilseydim .O esnada resmini tarayıcıdan başka çekeceğim alet yoktu :) Dikdötgen biçimde yapılmış . Bence aparatla yapılan bu modele dikdörtgen model daha çok yakışmış.

4 comments:

  1. Çok güzel anneminde böyle elbisesi vardı gençken.Sizden bir ricam olacak sitenizdeki arka plan hoşuma gitti nereden buldunuz ,söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

    ReplyDelete
  2. Site gerçekten çok güzel muhteşem sayfalar var.Yalnız ben denedim ama başaramadım.Eger mümkünse sizi sıkıntıya sokmak istemiyorum ama yardımcı olusanız çok memnun olurum. Site işlerine yeni başladıgım için bilgim kısıtlı ama ögrenmeye hazırım.Ayrıca yorumunuz için teşekküredrim cnm sizin siteniz her yönden güzel idealim bende bunu başarmak güzel bir site yapmak inşaallah başaracagım.Sizlerin yardımı ile şimdiden herşey için sagolun allah kolaylk versin sevgiler.

    ReplyDelete
  3. pr backlink black seo backlink service high quality backlinks

    ReplyDelete

Bir şeyler söylemek ister miydiniz? :)